Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü ile Güneş ve Rüzgar Enerjisi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen 6. Yenilenebilir Enerji Sistemleri Kış Kursu (6th Renewable Energy Systems Winter School), 3-6 Mart 2021 tarihleri arasında online platformda düzenlenecektir. Etkinlik kapsamında lisans son sınıf ve lisansüstü öğrencilerine (özellikle yüksek lisans veya doktora öğrenimi gören ve yenilenebilir enerji sistemleri konularında çalışmayı düşünen araştırma görevlilerine); alanında uzman yurt içi ve yurt dışında görev yapan öğretim üyeleri tarafından Yenilenebilir Enerji Sistemleri kapsamında farklı konuların aktarılması hedeflenmektedir.

Etkinliğe katılmak isteyenlerin www.afyonenergy.com adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba 282 kez görüntülendi