GÜRAM tarafından düzenlenen etkinlikler aşağıda listelenmiştir. Merkezimiz yenilenebilir enerji sistemleri konusunda ulusal ve uluslararası platformlarda önemli etkinlikler düzenlemiştir. Bu etkinlikler ile yenilenebilir enerji sistemleri konusunda evrensel bilime katkıda bulunurken aynı zamanda ulusal medyadaki haberlerin de katkısıyla yenilenebilir enerji sistemleri için farkındalık oluşumuna büyük katkı sağlamıştır.

7. Uluslararası Yenilenebilir Enerji Sistemleri Kış Okulu (Kursu) (Haziran 2021) – TÜBİTAK Destekli

Medyada Etkinlik haberlerimiz

6. Uluslararası Yenilenebilir Enerji Sistemleri Kış Okulu (Kursu) (Mart 2021) – TÜBİTAK Destekli

www.afyonenergy.com